– Aktiv Avlsbesetning

Aktive Avlsbesetninger

Aktiv Avlsbesetning 2007

Frist for søknad om godkjent Aktiv Avlsbesetning 2006 er 1. februar 2006. Alle må søke om å bli godkjent Aktiv Avlsbesetning, OGSÅ de som har vært godkjent tidligere.

Les mer


Krav for å bli Aktiv Avlsbesetning

Les mer


De vanligste feilene

Nedenfor er listet opp de vanligste årsakene til at en besetning i første omgang ikke blir godkjent Aktiv Avlsbesetning når søkeren selv mener at besetningen tilfredsstiller kravene.

Les mer


Feil faxnummer i Kjøttfeavl

På side 24 i Kjøttfeavl nummer 4-2006 står det oppgitt feil fax-nummer. Riktig faxnummer skal være 62 53 82 41. Vi beklager!

Les mer


Fem år som Aktiv Avlsbesetning

Med avlsplanen som ble vedtatt i 2001 ble det innført et nytt tiltak; Aktive Avlsbesetninger. Dette tiltaket skulle være med på å øke seminbruken og registreringsmengdene hos kjøttfe i Norge og dermed større oppslutning om det organiserte avlsarbeidet. Siden starten for fem år siden har 17 besetninger vært med i alle årene. 

 

Les mer


Femårsjubileum

Begrepet Aktiv Avlsbesetning ble innført som et resultat av Norsk Kjøttfeavlslags avlsplan vedtatt i 2001. Besetningene som har vært godkjent som Aktiv Avlsbesetning alle årene vil kunne feire femårsjubileum dersom de blir godkjent også denne gangen.

Aktive Avlsbesetninger fem år på rad får 20 valgfrie norske sæddoser, for eksempel fra eliteoksen 70001 Silverado av Høyfjell.

Les mer


Write a comment